Ratkaisut

Ratkaisut

 

Monikäyttölaitteet, tulostimet ja skannerit

Olemme täyden palvelun Canon kumppani ja saat meiltä laadukkaat laitteet kaikkiin tarpeisiisi. Toimivuus ja helppokäyttöisyys on tärkeintä sillä hetkellä, kun tarvitset investoimasi laitteen apua. Etsimme juuri sinun tarpeisiisi oikean laitteen. Halutessasi voit täydentää sitä käyttöönotto- ja ylläpitopalveluillamme varmistaaksesi täyden hyödyn monipuolisesta laitteestasi.

 

Tulostaminen palveluna

Olipa tarpeesi yksi tulostin tai monilaiteympäristö vaativilla tarpeilla, niin suosittelemme sinulle tulostamista palveluna. Saat meiltä samalla laskulla kaikki, tarpeitasi vastaavat palvelut.

Meidän Canon verkosto, osaaminen ja kokemus auttavat kehittämään tulostusympäristösi vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia.

 

Telia

Meiltä saat asiantuntevasti kaikki Telian liittymät ja palvelut. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat palvelut käyttöösi.

 

Tietotekniikka ja ohjelmistot

Toimivan tietotekniikan tärkeys liiketoiminnalle on kasvanut merkittävästi. Yhä useammin yritysten päivittäinen toiminta on sidoksissa tietotekniikan ja ohjelmistojen toimivuuteen.

Toimitamme asiakaskoosta riippumatta tarpeiden mukaiset laitteet ja ohjelmistot käyttöösi.

 

Ylläpitopalvelut

Varmistaaksemme investoinnillenne parhaimman hyödyn, pystymme tarjoamaan kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin, ohjelmistoihin ja ratkaisuihin ylläpitopalvelut.

Pystymme reagoimaan ennalta sovittuihin vasteaikoihin ja vaatimuksiinne henkilökuntamme ja käytössämme olevien järjestelmien avulla.

 

Erikoismyymälä

Viitasaarella 4-tien varressa asiakkaitamme palvelee erikoismyymälä Viitasaaren Konttorikoneen nimellä. Myymälässä henkilökuntamme palvelee sinua aukioloaikoina ja esittelee sinulle tuotteitamme. Halutessasi voit saada varastotuotteet heti mukaasi. Tervetuloa!