Yritys

ITC syntyi kahden yrityksen yhdistäessä voimavaransa. Yhdistymisen johdosta muodostui Pohjois-Savon ja Pohjoisen Keski-Suomen suurin yksityinen tietotekniikan palvelutalo, jolla on vahvat myymälät Kuopiossa ja Viitasaarella. Yhdistymisestä on eniten hyötyä asiakkaillemme. Pystymme nykyisin tarjoamaan palveluita, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia.

Taustaa ITC-Solution Group Oy:n takaa

Petri Hyvärinen perusti ITC-Solution Group Oy:n 2008 ja myöhemmin omistajaksi liittyi Ville Kemppainen. Yrityksestä on kasvanut 11 vuodessa merkittävä IT-palveluiden tarjoaja Pohjois-Savossa. Yrityksen erityisosaaminen on tietoteknisen ympäristön hallinta ja käyttäjille tarjottavat etä- tai lähitukipalvelut. Lisäksi yritykseen liittyi vuonna 2015 Ylä-Savon Toimistotekniikka Iisalmesta ja 2017 Cruzbroker Oy:n Kuopion tietotekniikkamyymälä sekä heidän erikoisosaamisensa tietotekniikasta.

Taustaa Solution Kapanen Oy:n takaa

Vuodenvaihteessa 2018 Viitasaaren Konttorikoneen liiketoiminta siirtyi sen 1979 perustaneelta Ilpo Puraselta uudelle yrittäjälle Joni Kapaselle. Syntyi Solkap. Solkap palvelee yritysasiakkaitaan Viitasaarella ja alueen lähikunnissa. Yritys on keskittänyt osaamisensa tieto- ja toimistotekniikkaan ja omaa erityisen päämiesverkoston, jossa suurimpana päämiehenä toimivat Canon ja Telia. Yritys on myös toimittanut asiakkailleen toimistotarvikkeita, toimistokalusteita ja mobiilivaihdepalveluita.

Tietoja uudesta yrityksestä

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä yhdessä asiakkaidemme, päämiestemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa! Tässä keskeisiä tietoja syntyvästä yrityksestä:

Keskeisiä lukuja:

– Toiminnalla historiaa +40 vuotta

– Vakituisia yritysasiakkaita +500

– Henkilöstöä +22

– Kiinteät toimipaikat Viitasaari, Kuopio ja Iisalmi

– Oma etä- ja lähituki

– Oma Helpdesk

– Myymälät Viitasaarella ja Kuopiossa

Ylläpidon piirissä meillä on:

– Ylläpitosopimuksia +250

– Palvelimia +200

– Monikäyttölaitteita/tulostimia +300

– Office 365 käyttäjiä +2100

– Työasemia +2100

– Verkkolaitteita +200

– F-Secure PSB +2100

 

Olemassaolomme tarkoitus:

Haluamme työllistää asiakaspalveluhenkisiä tietotekniikan ammattilaisia. Tahtotilamme on mahdollistaa työpaikka, jossa työntekijöistä pidetään huolta. Tämän henkilöstön avulla toteutamme asiakkaillemme palvelua, josta on aidosti hyötyä liiketoiminnassa!

Meidän unelmamme:

Haluamme luoda Suomen parhaan asiakaspalveluprosessin ihmisten, nykytekniikan, ohjelmistojen ja esimerkillisen johtamisen avulla. Näillä toimenpiteillä tavoittelemme toimintamme kolminkertaistamista!

Suunnitelma:

Panostamme asiakaspalveluun, asiakaspalvelukanaviin ja teemme toimintamme mittareista reaaliaikaista ja läpinäkyvää koko henkilöstölle. Mittareina meille toimivat liikevaihdon ja kannattavuuden lisäksi asiakaspalautteet, palveluiden vasteajat ja palvelutapahtumien määrät. Näiden mittareiden avulla pystymme johtamaan toimintaamme faktaan perustuvien tietojen perusteella.

Asiantuntijat asialla

Olemme tekijöiden talo! Tutustu meihin täällä

Monipuoliset maksutavat

Yrityksille tarjoamme normaalien hankinta- ja rahoitusmuotojen lisäksi myös laitteet palveluna

Uskomme kivijalkamyymälän voimaan

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri oikeanlaiset työvälineet. Myymälämme löydät täältä!

Asennus- ja ylläpitopalvelut

Kaikkiin tuotteisiimme saat asennus- ja ylläpitopalvelut alueellamme